Feel good okvirčki

pozitiven vibe

Moj Vibe okvirčki so nastali, da v tvoje življenje vnesejo pozitiven vibe, lepe misli, te vzpodbudijo k napredku, ti polepšajo deževen dan in tvojemu domu dodajo kanček elegance. 

Naša življenja so polna zgodb. Zgodb o tem kdo smo, o tem kje smo bili in sanj kam si želimo priti. Moj Vibe praznuje besede, ki nas navdihnejo, nam polepšajo dan in nas motivirajo, da sledimo sebi. Elegantni okvirčki z zlatim tiskom in močnim sporočilom, te bodo vzpodbudili, da živiš svojo najlepšo zgodbo. 

darilo s stilom

Vedno gremo korak dlje, da dostavimo nasmeh na tvojem obrazu ali poskrbimo za nepozabno darilo za tvojo prijateljico ali tebi ljubo osebo, ki jo želiš navdihniti in ji polepšati dan.

Moj Vibe okvirčki z elegantnim zlatim tiskom, ročno zaviti v ličen roza paketek, kateremu priložimo motivacijsko kartico bodo zagotovo dosegli svoj namen. 

Darilo s stilom, ki nosi pozitivno sporočilo in vzpodbudo za osebno rast. 

 

Prosim, označite o čem želite biti obveščeni:

Soglašam, da se s prijavo na Moj Vibe e-novice strinjam, da bom v svoj poštni nabiralnik občasno prejel/-a promocijske vsebine. Vaši podatki bodo varno shranjeni v naši bazi, ki jo kontroliramo s sistemom MailChimp in ne bodo uporabljeni v nobene druge namene. Od novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezano ali s poslanim sporočilom na novice@mojvibe.si S klikom spodaj se strinjate, da bomo vaše podatke obdelali, hranili in uporabljali v skladu s temi pogoji.

     
0