Skip to main content
0
Uncategorized

Moj Vibe izziv

By 16 novembra, 202217 novembra, 2022No Comments

Si pripravljena, da se naslednjih 14 dni posvetiš sebi, si zavestno vzameš čas zase in osvojiš nekaj novih trajnih navad?

Kako bo potekalo naslednjih 14 dni? Vsak dan se bomo osredotočile na tri glavna področja naše misli, telo in vibe, ki jih bomo podprle s šestimi dnevnimi nalogami. 

Šest nalog, ki jih bomo izvajale vsak dan:

MISLI

✍? journaling oz jutranje strani – Vsako jutro bomo pisale naše jutranje strani, gre za prosto pisanje kjer svinčniku samo pustiš, da na papir prenese vse tvoje misli. Ne nadziraš misli, ne truidiš se z oblikovanjem stavkov, samo pustiš, da se na papir zlije vse kar je v tvoji glavi.

? preberi 5 -10 strani dnevno – Kadarkoli v dnevu si vzami čas, da prebereš vsaj 5 strani knjige na področju osebne rasti. To ti bo vzelo največ 10 minut, zato ni nobenega izgovora, da za to nimaš časa.

TELO

??‍♀️ bodi aktivna vsaj 20 min dnevno – Vsak dan izvedi eno aktivnost in poskrbi za svoje telo. Lahko je to sprehod, joga, tek, fitnes, hoja v hribe, kolesarjenje ali katera koli druga aktivnost.

? poskrbi za zdravo prehrano – Lahko si določiš cilj spiti 2l vode na dan, ne jesti sladkorja, poskrbeti za zdrav in polnovreden zajtrk, imeti tri redne obroke v dnevu… kar koli te bo pripeljalo korak bliže zdravemu načinu prehranjevanja, ki podpira tvoje telo.

VIBE

? hvaležnost – Vsak dan napiši ali samo v mislih poišči vsaj eno stvar za katero si hvaležna. Hvaležno srce je magnet za čudeže in večjo pozornost kot posvečamo drobnim stvarem, ki nam na usta narišejo nasmeh več jih bomo pritegnili v svoje življenje.

❤️ skrb zase – Vsak dan poskrbi, da zase in za svojo dušo narediš eno stvar. Lahko je to jutranja skodelica matche, meditacija, masaža stopal, kopel…

Spodaj si naloži 14 dnevni koledarček, da boš lažje sledila izzivu. Če imaš Moj Vibe planer, vsako od šestih dejavnosti vpiši v tabelo za dnevne navade in vsak dan sledi svojemu napredku.

Ne pozabi se nam pridružiti na Instagramu kjer se bomo skupaj vzpodbujale na poti. ?‍♀️

Se slišimo kmalu ❤️

Koledarček za izziv

Leave a Reply